Manou Interieurontwerp

Hi! Mijn naam is Manou, interieurontwerpster.

Ik ontwerp voor zowel particulieren en zakelijke opdrachtgevers. De interieurs die ik ontwerp zijn op maat, en passend bij de persoon of het bedrijf staat altijd centraal.

Uw identiteit is mijn ontwerp! Ik help u graag met het ontwerp van uww nieuwe interieur, de styling of met advies. Denk hierbij aan complete interieurplan met kleuradvies, meubeladvies, materiaaladvies, verlichting plan en wanneer gewenst zelfs met 3D visualisatie. Hierdoor krijgt u een prachtig beeld van het interieurplan. Ook voor het ontwerp van maatwerk meubels kunt u bij mij terecht.

Uw woning moet de plek zijn waar u uzelf in herkent en thuis voelt, dat staat op de eerste plaats in de interieurs die ik ontwerp. Wat mij kenmerkt is mijn energie en gedrevenheid gecombineerd met ondernemerschap. Het talent om goed te luisteren en te begrijpen wat de wensen zijn, het organiseren en de praktische invulling die ik hier aan geef. In mijn aanpak ben ik duidelijk en realistisch en communiceer ik open en direct.

Door tijdig te starten met een interieuradvies ben je verzekerd van het eindresultaat wat niet alleen past bij woon en leef behoeftes maar ook binnen jullie budget valt. Geen trendgevoelige interieurs maar een omgeving wat aansluit bij de identiteit van de bewoners.

Mijn gegevens:
Manou Interieurontwerp
Manou Pauw
Hekstraat 34
9411 NH Beilen
Tel: 06-54765624
Email: info@manoupauw.nl
Website: www.manoupauw.nl

Interieurstudio Elan

Senioren, wilt u uw huis aanpassen, verbouwen of zelfs verhuizen? 

De meeste senioren willen zo lang mogelijk thuis blijven wonen, ook wanneer de behoefte aan ondersteuning toeneemt. Doordat er veel hulpmiddelen verkrijgbaar zijn, lukt dit vaak!

In mijn werk als interieurstyliste gaat het bij senioren niet alleen om mooi wonen. Hiervoor geldt juist dat comfortabel wonen voorop staat. Dit geldt voor comfortabele meubelen, maar zeker ook voor passende ruimtes. Ik kan u inzicht geven hoe u uw woning levensloopbestendig kunt maken, zoals de badkamer. Overweegt u een verbouwing, om bijvoorbeeld een slaapkamer beneden te creëren, dan begint het met een plattegrondschets. Hierin wordt inzichtelijk of uw bed en kasten goed passen, maar ook of de routing slim is. Zo kan ik u laten zien welke maten voor een uitbouw ideaal zijn. Voor de inrichting help ik u bij u thuis met de keuze van vloer, kleuren, raambekleding enzovoort.

Een aanbouw van een slaapkamer beneden is niet altijd goed te realiseren. Bijvoorbeeld wanneer u alleen nog maar via de slaapkamer uw achtertuin kunt bereiken. In dat geval zou een (trap)lift wellicht een betere oplossing kunnen zijn. Het is een soort puzzel om te kijken hoe de woning,  met uw wensen, zo comfortabel mogelijk kan worden aangepast/uitgebouwd.

Soms is een verbouwing niet mogelijk omdat de woning daarna niet meer goed in balans is. Bijvoorbeeld doordat met een aanbouw de tuin te klein wordt, waardoor de woning minder interessant wordt bij een verkoop. (minder waard) Of dat de badkamer net niet ruim genoeg kan worden, zodat je er met een rollator niet goed kunt manoeuvreren. Dan zou verhuizen een betere optie kunnen zijn. Vraag naar de mogelijkheden hoe ik u hierbij van A tot Z kan begeleiden.

Meer inzicht in uw financiële situatie
Alles start met goed inzicht in uw financiële situatie. Hiervoor kunt u terecht bij mijn collega’s van De Woningwijzers. Bel eens met Anke Albring, tevens financieel adviseur Albring Financieel Advies, op tel. nr. 06 38 93 22 08 https://www.albringfinancieeladvies.nl/ Zij helpt u bij het in beeld krijgen van uw totale financiële situatie.

Bij verbouwwensen blijkt in de praktijk vaak dat het opnemen van de overwaarde de ideale oplossing is. Daarmee kan bijvoorbeeld de gewenste woningaanpassing worden gefinancierd en kunt u toch blijven wonen in uw vertrouwde huis en prettige woonomgeving. Na verkoop van de eigen woning kan verhuizen naar een huurwoning de volgende stap zijn. Maar vaak is opnieuw een woning kopen toch nog mogelijk.

Door mijn samenwerking met Anke van De Woningwijzers, krijgt u deskundig inzicht en weet u welke keuzes u het beste kunt maken. Het levert u overzicht in comfortabel wonen en financiële rust op.

Mijn gegevens:
Interieurstudio Elan
Marian van der Heide
Dingspel 36
7921 WH Zuidwolde
Tel: 06-547 96096
Email: info@interieurstudio-elan.nl
Website: www.interieurstudio-elan.nl

Onze diensten